Vrhunske usluge prilikom koordiniranja, lektoriranja i savjetovanja, kao i prepravke te sama izrada jedinstvenih i originalnih završnih radova.

Nudimo brzu i učinkovitu pomoć u izradi svih vrsta radova (, diplomski radovi, disertacije, završni radovi, znanstvena istraživanja, rezultata) u svim fazama Vaše znanstvene ili stručne obrade teme. Konzultiramo literaturu i članke, te u svakom radu nastojimo ostaviti doprinos aktualnostima, čime rad dobija dodatnu dimenziju.

Zbog želje za pružanjem samo vrhunske i individualne usluge, odbijaju se bilo kakvi upiti koji se ne mogu ostvariti s najvišim standardima.

Dogovor se temelji na povjerljivosti, koja se jamči svakom klijentu. Povratne informacije o dogovoru suradnje sa studentima neće se dati i vaš identitet će ostati anoniman.

Nakon dovršenoga nacrta rada ili naručenog istraživanja isti se prosljeđuje stručnom lektoru na doradu, gramatičke pogreške se provjeravaju putem ETS tehnologije kao i provjera plagijata pomoću programa WriteCheck.

Ukratko, cijeli program je osmišljen za pružanje vrhunske usluge.

Pišemo sljedeće vrste radova:

Radovi su uvijek multiaspektirani, a kod onih magistarskih ili disertacijskih specijalnu nit teme provlačimo kroz multidisciplinarna pitanja, na koja potom kritičkim i znanstveno argumentiranim stilom dajem završni osvrt. Uz nas kao pisce imat ćete fleksibilnu i visoko akademski profesionalnu pratnju u realizaciji, koja se zbog svoje naobrazbe i iskustva u stanju prilagoditi svakom vašem intelektualnom prohtjevu u pogledu rada, a što je najvažnije – učiniti to BRZO i KVALITETNO. 

Kontaktirajte nas putem email-a intelektualne.usluge.hr@gmail.com

Završni rad

Kategorije završnih radova:


rad sport

završni  rad bankarstvo

završni rad makroekonomija

završni rad mikroekonomija

završni rad menadžment

završni rad međunarodna ekonomija

završni rad elektronsko poslovanje

završni rad finansije

završni rad financijski menadžment 

završni rad fiskalna ekonomija

završni rad osnove ekonomije

završni rad poslovna ekonomija

završni rad pravo 

završni rad računovodstvo