Statistička analiza podataka (SPSS, AMOS podataka)

Naučni, istraživački i drugi stručni radovi. Magistarski, diplomski, seminarski i sva stručna istraživanja i obrada podataka. Povoljna i kvalitetna podatka i rješavanje zadataka. Vršimo sve vrste statističkih analiza. Na Vaš zahtjev možemo napraviti analizu u SPSSu, Excelu ili nekom drugom (nama dostupnom) programu. Osjećajte se slobodnim da nas kontaktirate za sva Vaša pitanja. Nudimo statističku analizu za naučne i druge radove. Instrukcije i obrada podataka. Vrhunske analize, empirija za istraživačke, naučne, diplomske i druge radove i analize. Vrhunska za istraživačke diplomske, magistarske i doktorske disertacije!! Obrada podrazumijeva i puni izvještaj, te eventualne ispravke koje mentor naloži.
Rješavam statističke probleme u SPSS ( i -u). 
Cijena ovisi o broju i duljini upitnika, traženoj analizi ili o broju i težini zadataka, te traženim analizama i broju analiza. Svaki rad je druga priča, drugi broj hipoteza, grupa i stupanj složenosti. 
Naravno cijena ovisi i o tome jesu li podaci već uneseni i baze ispravno kreirane. 
Kontaktirajte nas prije razvijanja metodologije istraživanja (odabira skala, uzorka, statističkih testova…), kreiranje on-line upitnika, kreiranja baza, konzultacije su besplatne, a spriječe moguće pogreške.
Za sve naše radove možete dobiti prezentaciju.
Radimo sve vrste statističkih analiza u -u.

Kontaktirajte nas putem email-a intelektualne.usluge.hr@gmail.com

 


Ključne riječi: Statistička obrada, cijena, statistička obrada podataka, cijena, spss, cijena,
Statistical Package for the Social Sciences, Statistical Analysis Software ,